Klub čitalaca


Dragi prijatelji,

Da li ste ljubitelj pisane reči i volite da čitate? Hteli biste da se družite sa ljudima koji su isto tako zaljubljenici u književnost i da razmenjujete utiske o svojim omiljenim knjigama?
U tom slučaju će vas veoma obradovati vest da su volonteri na projektu "Književna agentura" osmislili Čitalački klub sa ciljem da se povežu ljubitelji književnosti.

Pozivamo vas na otvaranje "Čitalačkog kluba", jos jednog u nizu poduhvata  "Književna agentura". Klub je osnovan sa ciljem podizanja kulture čitanja među mladima. Otvoren je za sve one koji žele javno da podele mišljenje o svojoj omiljenoj knjizi, preporuče dobru knjigu, kao i da navedu okolinu da uđe u jedan sasvim novi svet - svet knjiga.

Klub se sastoji iz interaktivnog učestvovanja članova kluba koji polemišu o knjizi i autoru, nasumično odabranim na časovima "Čitalačkog kluba".

Za status člana ne postoji starosna granica niti određeno zanimanje. Samo osmeh i dobra knjiga!

Časovi ce se održavati jednom nedeljno, u periodu od mesec dana, u prostorijama Info room-a Kancelarije za mlade grada Beograda. Prvi  termin radionica bice 11.03.2014. od 18-20h, a svaki sledeci sastanak bice takodje utorkom u terminu od 18-20h. Ukupno u martu biće odrzana četiri susreta “Čitalackog kluba”.

Mesto održavanja radionica:

Info room Kancelarije za mlade

ul. 1300 kaplara br. 2 (bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca - Studentski trg br. 5)
Termini održavanja radionica u martu:

Utorak 11.03. 18-20h

Utorak 18.03. 18-20h

Utorak 25.03. 18-20h

Utorak 01.04. 18-20h

Kako da se prijavite?
Svi koji žele da budu članovi, mogu se prijaviti putem email-a knjizevnaagentura@gmail.com tako što će poslati svoje ime, prezime, godište, ukratko opisan razlog prijavljivanja i predlog knjige o kojoj bi želeli da diskutuju. Rok za prijavu je 09. mart 2014. godine. Primljeni članovi biće obavešteni putem email-a najkasnije do 10. marta 2014. godine.

Tim projekta “ Književna agentura”

Нема коментара:

Постави коментар